Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Új jelszó kérése
Kategóriák

Batman v Superman


BATMAN SUPERMAN ELLEN - AZ IGAZSÁG HAJNALA

BATMAN V SUPERMAN - DAWN OF JUSTICE

LIMITÁLT PARFÜM AJÁNLAT A FILMPREMIER KAPCSÁN!

 

Batman v Superman Batman v Superman

A Batman és a Superman márkák licensztulajdonosa, a Luxess Gruop 2014 május 6-án jelentette be a Warner Bros. Consumer Products és a DC Entertainment cégekkel való együttműködését. Ennek eredményeképpen jöttek létre a szuperhős filmek által ihletett illatok

Batman Begins - The New Dark Fragrance for Men

Olyan férfiaknak szánt illat, akik határozottan és bátran állnak minden kihívás elé. A citrusos-virágos nyitány magabiztosságot sugároz. A szívjegy csupa ellentmondás, az ibolyalevél és a fűszerek kontrasztja, amely Bruce Wayne összetett személyiségére utal. Az alapjegy fűszeres fás jellege ellenállhatatlanul férfias. A flakon átláthatatlan éjkékjében szinte világít a Batman logo.

Superman The Man of Steel

Erőteljes és ellenállhatatlan illat hősöknek. A legismertebb képregényhős első parfümje izgalmas illat. A gyümölcsös-fűszeres fejjegy jelképezi a legendás alak erejét és bátorságát. Az ózon tisztasága a szívjegyben a karakter jóságát, az alapjegyek pedig mélységét szimbolizálják. A flakon színeit a különleges ruházat ihlette, amelynek acélkékjén természetesen a jólismert Superman "pajzs" is ott pompázik.


Sorrend:


Sorrend:

Webáruház készítés