Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


Trussardi My Land parfüm (EdT) 100 ml

Trussardi My Land parfüm (EdT) 100 ml
 • Trussardi My Land parfüm (EdT) 100 ml
26 400 Ft (20 787 Ft+ÁFA)26400
SZOKÁSOS BOLTI ÁR 
:
26800 Ft
PLUSZ ELŐNY:
MINŐSÉG:
Kiválóság, önkifejezés, kreativitás és a szülőföldhöz való ragaszkodás: a Trussardi My Land magában hordozza mindazt, amely a márkát most már több mint egy évszázada élteti.
 • A parfüm neve a gyökerekhez való mély kötődésre, a hovatartozás erejére utal. Mindez önbizalmat és harmóniát teremt akkor is, amikor kozmopolita életet élünk. Ez a szimbolikus utalás a nagyvárosi életérzésre a Trussardi esetében a Milánóhoz való kötődésről szól. Az illat olyan, mint amikor egy hosszú utazás után - a felfedezés élményével és az új érzésekkel feltöltődve, rengeteg elmesélni valóval - hazatérünk oda, ahová tartozunk. A klasszikus fougére az elegáns fás és az időtlen,érzéki bőr akkordokkal tűnik ki. A vibráló, szinte gyöngyöző citrusok után a levendula és az ibolya alkot rafinált elegyet a Calone egyedülállóan férfias vonásaival. Végül pedig a fás árnyalatok veszik körül a bőr elegáns kisugárzását. A Trussardy My Land igazi mestermű, amely hű a márka olasz eleganciájához és hagyományos művészetéhez.

 • A kép illusztráció!
  A gyártó jogosult a termék csomagolását előzetes értesítés nélkül megváltoztatni. Minden tőlünk telhetőt megteszünk a naprakész illusztrációk megjelenítésért, de a legjobb szándékunk ellenére is megtörténhet, hogy a csomagolás eltér a képen láthatótól.
  Márka
  Trussardi
  Illatcsalád
  Trussardi My Land
  Női/Férfi
  férfi illat
  Terméktípus
  Eau de Toilette (EdT)
  Kiszerelés
  100 ml
  Illatkarakter
  Aromás-Fougére
  Fejillat
  Bergamot, Zöld mandarin
  Szívillat
  Levendula, Ibolya, Calone
  Alapillat
  Bőr, Vetiver, Tonkabab, Kasmírfa
  Szállítási idő
  2 munkanap
Webáruház készítés